beurs-3dkanjers

Met 3D-kanjers op de bedrijvenbeurs!

Dinsdag en woensdag waren de promotiedagen in Martiniplaza.

Dinsdag waren Morris en Barend naar de promotiedagen en woensdag Marieke en Esther. Op de dinsdag gingen ze mensen informeren.

ze hebben ook een minion ontworpen met tinkercad. En ze hebben met vr brillen in de achtbaan gezeten. Niet zomaar een achtbaan, maar in de langste achtbaan ter wereld. Woensdag hebben Marieke en Esther een raket ontworpen met tinkercad. We kregen van de kerstman een kerstklokje, die stond ook op de beurs. Van chocola natuurlijk. Daarna gingen ze ook in de achtbaan en hebben met de vr bril getekend. We vonden het heel erg leuk.

We mogen misschien ook op de ICT dagen staan. Dit wordt georganiseerd door het ministerie van onderwijs.

Groetjes van Barend, Morris, Esther en Marieke